- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Богдановић наставља трку, Попович ипак – не! /видео/

© AP Photo / John BazemoreБогдан Богдановић
Богдан Богдановић - Sputnik Србија, 1920, 14.04.2022
Пратите нас
Богдан Богдановић и екипа Атланта Хокса настављају трку за плеј-оф НБА лиге пошто су савладали Шарлот Хорнетсе са 132:103 уз 13 постигнутих поена српског кошаркаша. То, нажалост, није успела да учини екипа тренера Грега Поповича, Сан Антонио Спарс, поразом од Њу Орлеанс Пеликанса 113:103.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Последња препрека за Атланту пред доигравање је тим Кливленд Кавалирса, а до финалног дуела разигравања за наставак такмичења Хокси су стигли сјајном игром од почетка до краја меча са Шарлотом.
Хокси су у своју корист решили три од четири четвртине, а меч су преломили у трећој коју су добили са 42:24.
Најефикаснији у победничком тиму био је Треј Јанг са 24 поена и 11 асистенција, Диандре Хандер је додао 22, Данило Галинари 18, Клинт Капела је уз 15 поена имао 17 скокова, док су Богдан Богдановић и Кевин Хертер имали по 13 поена.
Са друге стране, Сан Антонио Спарси и тренер Грег Попович нису успели да обезбеде наставак сезоне пошто су поражени од Њу Орлеанс Пеликанса са 113:103 који ће за плеј-оф играти са Лос Анђелес Клиперсима.
Веома расположен у слављеничком саставу био је Си Џеј Мекалум са 32 поена, Брендон Инграм је додао 27, док је Јонас Валанчунас имао 22 поена и 14 скокова.
У екипи Спарса бољи од осталих био је Девин Васел са 23 поена, а Дижонте Мареј и Јакоб Пелтл су имали по 16 поена и девет скокова.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала