- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

„Главно оружје украјинске војске“: Кијевске вештице за Васкрс спремају буђење мртваца

CC0 / Unsplash / Црна магија
Црна магија - Sputnik Србија, 1920, 14.04.2022
Пратите нас
Украјинске вештице саопштиле су да су извеле два ритуала против руског председника Владимира Путина и Оружаних снага Русије. Ове представнице мрачних сила називају себе „главном снагом украјинске позадине“.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

У првом ноћном окупљању вештица учествовало је 150 људи: вештицама су се придружили сатанисти и неопагани. Они су објавили да је повлачење руских трупа од Кијева последица њиховог успешног ритуала.
Друго ноћно окупљање одржано је 7. априла и украјинске вештице обећавају да ће резултати тог „скупа“ бити видљиви већ до православног Васкрса 24. априла.

Конкретно, сатанисти обећавају нагло погоршање здравственог стања руског председника Владимира Путина, хаос међу руским трупама, па чак и буђење мртваца који ће наводно стати у одбрану украјинских градова.

Вештице јављају да су сви обреди и ритуали испланирани „40 дана унапред“.
Украјински медији, који рекламирају те скупове, ненаметљиво додају да је својевремено ноћно окупљање вештица 1940. године на обалама Ламанша наводно зауставило Хитлерову војску и позивају становништво да не ометају вештице и да „озбиљно“ схватају ритуале.
Иначе, како се наводи на друштвеним мрежама, поменуте грађанке Украјине себе поносно називају „главном снагом украјинске позадине“, „главним оружјем Оружаних снага Украјине“.
Такође се истиче да су координатори вештичјих окупљања власници езотеричног магазина „Вештичин котао“ из Кијева који су новинарима уступили фотографије са једног ритуала.
Подсетимо, раније је кијевски магазин за магију "Вештичин котао" објавио на својој страници на инстаграму "план за смену руског председника Владимира Путина" и подршку Оружаних снага Украјине. Да апсурд буде већи и актуелна власт је подржала ову „војну операцију“.
Окултизам илустрација - Sputnik Србија, 1920, 27.03.2022
РУСИЈА
Окултни ритуал из Кијева: Вештице из целог света "смењују Путина"
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала