Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Високи Дечани се огласили после изјаве Љимаја да су српске службе палиле цркве на Косову и Метохији

© AP Photo / Visar KryeziuМанастир Високи Дечани
Манастир Високи Дечани - Sputnik Србија, 1920, 14.04.2022
Пратите нас
Изјаве неких албанских политичара са Косова да су Срби уништили сопствене цркве су апсурдне и неморалне, навело је данас братство манастира Високи Дечани на Твитеру.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Реаговали су на тврдње председника Социјалдемократске иницијативе Косова Фатмира Љимаја да су српске тајне службе одговорне за организовање погрома српског становништва на Косову и Метохији 17. марта 2004.
„Албански ултранационалисти уништили су 150 српских православних цркава на Косову и многи од ових вандалских чинова су на видео-снимцима. Нико није одговарао за ове злочине“, наводе из манастира Високи Дечани на свом Твитер налогу.
Љимај је, говорећи у уторак увече за приштинску телевизију Канал 10, оптужио српске тајне службе за организовање погрома 17. марта 2004.
„Постоје индиције да је тајна служба Србије палила православне цркве“, рекао је Љимај, пренео је Косово онлајн.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала