- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Шокирани Каталонци желе истрагу, a легендарни тренер открива како је дошло до „мобилизације“ /фото/

© AP Photo / Joan MonfortНавијачи Ајнтрахта из Франкфурта
Навијачи Ајнтрахта из Франкфурта - Sputnik Србија, 1920, 15.04.2022
Пратите нас
Фудбалери Ајнтрахта из Франкфурта, предвођени српским репрезентативцем Филипом Костићем, шокирали су Барселону усред Каталоније и елиминисали је из Лиге Европе пред 30.000 својих навијача. Каталонци се питају како се то десило, а одговор зна – Драгослав Степановић.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Невероватно је било видети да стадион „Камп Ноу“ не само да није потпуно попуњен навијачима Барселоне, већ да је гостујућа екипа имала готово половину публике.
Шокиран је био и тренер каталонског гиганта Ћави Ернандес.
„Атмосфера нам није помогла. Утисак је био као да играмо финале са подељеним навијачима. Клуб проверава шта се догодило. Била је то грешка са наше стране. Очекивао сам 70.000 наших навијача, али није било тако“, рекао је Ћави.
Правила УЕФА наводе да је могуће имати до 5.000 гостујућих навијача, али су симпатизери Франкфурта нашли начин да изиграју прописе.
Легендарни српски тренер, човек чије име је златним словима уписано у историји клуба из Франкфурта, Драгослав Степановић, ексклузивно је открио за Спутњик како је дошло до тога.
„Клубови обично за противничке навијаче дају по 5.000 карата, али је уследила мобилизација навијача Ајнтрахта широм Европе и света. Тако су навијачи из Туниса летели за Београд и Франкфурт, па одатле за Барселону и ето их на крају њих 30.000. Ајнтрахт је успео да импресионира Барселону у сваком смислу“, рекао је Степановић за Спутњик.
Дакле, Барселона може да затвори истрагу, једноставно, навијачи Ајнтрахта су пронашли начин да присуствују једној од највећих утакмица свог клуба и сасвим је сигурно да су успели да шокирају фаворизованог и поносног ривала.
Филип Костић - Sputnik Србија, 1920, 15.04.2022
СПОРТ
„Најбољи осећај у каријери!“ – Филип је поново очарао свет /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала