Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Брнабићева и Хил: Заједно ћемо радити на очувању мира и стабилности

© Фото : SLOBODAN MILJEVICПремијерка Србије Ана Брнабић и нови амбасадор САД Кристофер Хил
Премијерка Србије Ана Брнабић и нови амбасадор САД Кристофер Хил - Sputnik Србија, 1920, 15.04.2022
Пратите нас
Председница Владе Србије Ана Брнабић и нови амбасадор САД Кристофер Хил сагласили су се данас да ће у наредном периоду заједно радити на очувању мира и јачању стабилности у региону Западног Балкана, имајући у виду да је то, како су рекли, услов свих услова за напредак и Србије и целог региона.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Прикажи преко целог екранаИзађи из режима целог екрана
Премијерка Брнабић је на састанку у Београду пожелела добродошлицу америчком амбасадору и изразила наду да ће током његовог мандата, већ добри односи Србије и САД, бити додатно унапређени, саопштила је Канцеларија Владе Србије за сарадњу с медијима, преноси Танјуг.
Хил је навео да ово није његова прва посета нашој земљи, да му је читав регион веома добро познат и да је јасно да Србија напредује у добром смеру.
Брнабић је истакла да су Сједињене Америчке Државе изузетно важан партнер Србије, као и да америчке фирме, како је саопштено, запошљавају велики број наших грађана и да раде на неким капиталним пројектима, попут Моравског коридора.
Када је реч о тренутној ситуацији између Београда и Приштине, Брнабић и Хил су сагласни да је дијалог једини и најбољи пут до нормализације односа две стране, наводи се у саопштењу.
Председница Владе је истакла да је Србија посвећена дијалогу и окренута будућности.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала