- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Могу ли Деки и Сале као Пеп и Клоп? /видео/

© Sputnik / Лола Ђорђевић Спортски поздрав тренера Дејана Станковића и Александра Станојевића
 Спортски поздрав тренера Дејана Станковића и Александра Станојевића - Sputnik Србија, 1920, 15.04.2022
Пратите нас
Велики дерби енглеског фудбала, који је могао да одлучи шампиона Премијер лиге, завршен је несвакидашње срдачним поздравом тренера Манчестер ситија и Ливерпула, Пепа Гвардиоле и Јиргена Клопа. Да ли тако може бити и у српском вечитом дербију?
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

У суботу од 18.00 на стадиону „Рајко Митић“ у Београду фудбалери Црвене звезде дочекаће Партизан у првом мечу плеј-офа, са два бода предности.
Сасвим је јасно, исход дуела би могао да има пресудан значај у борби за титулу, тензије су велике, као и ривалитет, али би све требало да прође у спортском духу, баш онако како су то демонстрирали Гвардиола и Клоп.
Репортер Спутњика је на конференцији за медије Црвене звезде уочи вечитог дербија упитао Станковића да ли српска публика може да очекује оно што је видела манчестерска?
„И даље ћемо показивати фер-плеј као и до сада. Код противника и љутих ривала треба да постоји поштовање. Никакав проблем немам да загрлим Салета (Александар Станојевић, тренер Партизана), да се поздравимо и да пожелимо срећу колико се то може у тих неколико минута. Тако ће бити сутра са моје стране, сто посто не верујем да тако неће бити са Салетове. Фер-плеј носи своје, има тензија, нервоза, радости, али стисак руке и загрљај – то је прво и основно, пре и после меча", истакао је Станковић.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала