- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Лола и Александра бриљирале – Србија иде на Хрватску!

© Фото : Тениски савез СрбијеАлександра Крунић
Александра Крунић - Sputnik Србија, 1920, 15.04.2022
Пратите нас
Женска тениска репрезентација Србије остварила је максималну победу над Турском на Били Џин Кинг Купу у Турској и пласирала се у плеј-оф за пласман у Светску групу такмичења 2023. године против Хрватске!.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Први поен Србији донела је Лола Радивојевић, млада и талентована тенисерка која је на овом турниру дебитовала за национални тим.
Она је савладала Ајлу Аксу са 6:4, 6:4 и потврдила да Србија у њој има велико потенцијал.
За разлику од претходних дуела на такмичењу, Србија је укупну победу обезбедила већ после другог појединачног меча и избегла меч дублова.
Александра Крунић је после готово два и по сата велике борбе савладала Ипек Оз са 6:7, 6:0, 6:3 и донела коначан тријумф.
Србија ће у суботу играти против Хрватске за пласман у плеј-оф који ће се играти у новембру ове године за место у Светској групи 2023. године.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала