- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Дилема практично не постоји – Јокић ће одбранити МВП титулу

© AP Photo / Rusty JonesНикола Јокић и Мејсон Пламли – дуел КК Денвер и КК Шарлот
Никола Јокић и Мејсон Пламли – дуел КК Денвер и КК Шарлот - Sputnik Србија, 1920, 15.04.2022
Пратите нас
Постаје све извесније да ће Никола Јокић, српски кошаркашки геније из Сомбора, одбранити МВП титулу за регуларни део сезоне у НБА лиги. Наиме, шесторица новинара угледног Атлетика, направили су између себе мини анкету у којој су сви дали глас центру Денвера.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Никола Јокић не престаје да помера границе у најјачој кошаркашкој лиги света, а све то чини с лакоћом, чиме одушевљава све оне који воле магичну игру под обручима.
Шесторица новинара Атлетика нису имала дилему када су између себе правили мини анкету, јер су сва шесторице без превеликог размишљања дала глас асу Денвера који је екипу одвео до плеј-офа где ће играти против Голден Стејта.
Недавно су у јавност доспели „поверљиви папири“ у којима су такође водећи новинари у Сједињеним Америчким Државама, углавном гласали за Николу Јокића, док су далеко мање гласова имала његова двојица ривала – Џоел Ембид из Филаделфије и Јанис Адетокумбо из Милвоки Бакса.
Овакав сценарио не би требало и не би смео било кога да зачуди, с обзиром на то да је недавно освануо сув стаситички податак који показује да је Србин убедљиво најдоминантнији играч НБА лиге.
У чак шест статистичких колона Јокић предњачи и све то му трасира пут да одбрани МВП титулу што је невероватан подвиг када се узме у обзир страшна конкуренција.
Српски кошаркаш Никола Јокић у дресу КК Денвер Нагетс - Sputnik Србија, 1920, 12.04.2022
СПОРТ
„Поверљив документ“ је угледао светлост дана и назире се само један сценарио
Стеф Кари – најбољи шутер свих времена - Sputnik Србија, 1920, 13.04.2022
СПОРТ
Добре вести за Денвер и Јокића пред први меч плеј-офа
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 14.04.2022
СПОРТ
Ново унижавање Јокића – НБА легенде изоставиле Србина из најбоље петорке
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала