- Sputnik Србија, 1920
ЕКОНОМИЈА
Спутњик Економија прати најновије вести, анализе и извештаје из Русије, региона и света.

Нове цене горива у Србији од 15 часова

© Tanjug / JADRANKA ILICНове цене горива — илустрација
Нове цене горива — илустрација - Sputnik Србија, 1920, 15.04.2022
Пратите нас
Данас од 15 сати литар евродизела коштаће највише 196,30 динара, а бензина БМБ 95 премиум 174,10 динара. Подсећамо, цена литра евро дизела била је претходно највише 194 динара, а бензина 174,2 динара.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Влада је пре месец и недељу дана донела нову уредбу којом су успостављене нове цене горива на бензинским пумпама широм Србије. Она је била ограничена до 11. априла, али ју је потом влада продужила до 30. априла, пишу Новости.
У преводу, данас од 15 часова гориво плаћамо по новим ценама, и оне ће важити до наредног петка до 15 часова. Тада на снагу ступа нови ценовник и тако све до краја месеца.
Хоће ли након 30. априла уредба која ограничава цену деривата бити продужена, или ће цену горива одређивати тржиште за сада није познато.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала