- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Обрадовић: Све дугујем Профи и Дуди /видео/

© Фото : АБА лига / Партизан НИС / Драгана СтјепановићЖељко Обрадовић – тренер Партизана
Жељко Обрадовић – тренер Партизана - Sputnik Србија, 1920, 15.04.2022
Пратите нас
Жељко Обрадовић, тренер који је 1992. године одвео кошаркаше Партизана до врха Европе, на годишњицу великог успеха открио је детаље и упутио поруке актуелној генерацији црно-белих играча.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Обрадовић је тада као тренер почетник, уз помоћ легендарног професора Александра Николића, повео своје дотадашње саиграче до титуле шампиона Европе.
„Његов пристанак да буде део стручног штаба у тој години када сам ја дебитовао као тренер, било је најзначајније за мене, за моју каријеру. Као тренера, али богами и као човека. Са Профом сам имао част да радим и у Борцу, дошао је и пристао да ради на начин да је рекао да ће бити мој помоћни тренер. И тако смо се и понашали један према другом. Наравно, то је била једна од најлепших шала између нас двојице. Све што сам постигао као тренер и све што сам научио, дугујем том човеку и, много пута сам рекао, Дуди Ивковићу“, рекао је Обрадовић.
Што се тиче садашњости, Обрадовић је навео да има жеље.
„Највећа жеља коју имам да ова екипа која се окупила пре седам, осам месеци, остане што дуже заједно. Ако остану у неком времену заједно, надам се да ћемо моћи да неке снове које имам повремено и да остварим. Знам да овим момцима није лако са мном. Знам да инсистирам на неким стварима, да то изгледа без везе када се понекад наљутим. Али, они знају да им ја верујем“, истакао је Обрадовић.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала