- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

И Америка прича о српској левици /фото/

© Sputnik / Радоје ПантовићФилип Костић
Филип Костић - Sputnik Србија, 1920, 16.04.2022
Пратите нас
Голови Филипа Костића и асистенција у реванш мечу четвртфинала Лиге Европе против Барселоне (2:3) обишли су свет. Тако је амерички кабловски канал Фокс Сокер на званичном Твитер профилу лансирао кратак садржај о учинку хитроногог Крагујевчанина, и то да су његову моћ осетили Каталонци.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Кратак коментар на друштвеним мрежама Фокс Сокера гласи да је Филип Костић из Ајнтрахта показао вансеријску представу којом је помогао да његов клуб елиминише фаворизовану Барселону.
Аутори који воде поменуту страницу лансирали су велику фотогрфију Костића у дресу репрезентације Србије, питајући се наглас може ли Костић да побољша своју статистику у најдражем дресу на Светском првенству у Катару... Тренутно је на 45 утакмица постигао три гола уз девет асистенција.
Барселона је добро упамтила српску левицу о којој се прича и у Америци, док је Мадрид такође упознао пре три године левицу Душана Тадића.
Нема дилеме да ће Костић, Тадић, Митровић и Влаховић у дресу Србије многима помрсити рачуне на Мундијалу у Катару крајем године.
Филип Костић - Sputnik Србија, 1920, 15.04.2022
СПОРТ
Из Франкфурта за Спутњик: Костић постаје легенда!
Лука Модрић - Sputnik Србија, 1920, 16.04.2022
СПОРТ
Када фудбал прерасте у уметност /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала