Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Косовска полиција: Две експлозије, нападнут полицијски аутомобил на Јарињу /фото/

© Sputnik / Никола ЈоксимовићКосовска полиција у центру Косовске Митровице.
Косовска полиција у центру Косовске Митровице. - Sputnik Србија, 1920, 16.04.2022
Пратите нас
Косовска полиција саопштила је да су се у раним јутарњим сатима догодиле две експлозије у близини полицијског аутомобила у Шарпељу на Јарињу, за које се сумња да потичу од пиротехничких средстава. Како се наводи, до експлозија је дошло у 3.10 часова.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

„Експлозије су се догодиле у близини полицијског аутомобила који се налазио на месту на ком је полиција била фокусирана на спречавање шверца у тој области. На прозору полицијског возила примећен је папир (сумња се да је омот од пиротехничког средства)“, наводи се у саопштењу полиције, преноси Косово онлајн.
Инцидент, како је даље саопштено, „догодио се на делу који је близу територије Србије и постоји основана сумња да су ова средства бачена са територије Србије“.
„Полиција прати илегални пут који је пре извесног времена затворен, а који је служио за шверц робе“, стоји у саопштењу полиције и додаје се да нема повређених ни материјалне штете.
Напомиње се да се полиција бави овим случајем и да ће наставити са оперативним активностима „на спречавању кривичних дела на том подручју и обезбеђивању безбедности за све“.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала