- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Циркус, па језива повреда у Сурдулици – „Вуче, уз тебе смо“ /видео, фото/

© Sputnik / Лола ЂорђевићФудбалска лопта
Фудбалска лопта - Sputnik Србија, 1920, 16.04.2022
Пратите нас
Утакмицу првог кола плеј-аута Суперлиге између Радника из Сурдилице и Радничког из Крагујевца (1:1) обележила је хорор повреда Вука Митошевића, као и сукоб Ненада Лалатовића са домаћим навијачима. Лалат је гађао једног од њих на трибинама због чега је искључен у раној фази сусрета.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Тешко да је неком фудбал могао да буде у првом плану због свега што се догодило на југу Србије, у Сурдулици, где су домаћи са играчем више на крају испустили три бода и освојили само један.
Шта се заправо догодило? Прво је тренер гостију Ненад Лалатовић, познат по кратком фитиљу, ушао у вербални сукоб са навијачима Радника, да би у једном тренутку устао са клупе и бацио непознати предмет ка трибинама. Главни судија меча Минаковић показао му је пут у свлачионицу већ у десетом минуту.
Радник је до полувремена успео да поведе голом Милоша Спасића у 36. минуту и поменутим резулатом отишло се на одмор.
А, онда сцена језива сцена. У борби за ничију лопту Недељко Пишчевић пружио је ногу у жељи да стигне до лопте, али је бржи од њега био фудбалер домаћих Вук Митошевић.
Сплетом несрећних околности, Вукова нога остала је заробљена испод Пишчевићеве и практично је пукла. Јасно је да Пишчевић није имао намеру да повреди Вука, али се једноставно такве сцене догађају у фудбалу.
Било је језиво гледати како му се нога искривила, реакција свих на терену и хватање за главу биле су јасан знак да је у питању тешка повреда искусног везног фудбалера који је током каријере бранио боје бројних клубова из Суперлиге Србије.
Митошевић је почетком 2022. године стигао у Радник као велико појачање, али је сезона, нажалост за њега завршена и велико је питање колико ће одсустовати са терена.
Искусном везисти моментално су почеле да стижу поруке подршке, а међу првима се огласио његов бивши клуб Јавор из Ивањице – „Вуче, уз тебе смо“.
Ненад Лалатовић - Sputnik Србија, 1920, 15.04.2022
СПОРТ
Лалатовић поново у сукобу са навијачима /видео/
Филип Костић - Sputnik Србија, 1920, 16.04.2022
СПОРТ
И Америка прича о српској левици /фото/
Лука Модрић - Sputnik Србија, 1920, 16.04.2022
СПОРТ
Када фудбал прерасте у уметност /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала