- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Шангај планира да заустави ширење короне до среде

© AP Photo / Yang Youzong/XinhuaТестирање на ковид у Шангају
Тестирање на ковид у Шангају - Sputnik Србија, 1920, 17.04.2022
Пратите нас
Надлежни у Шангају су поставили циљ да се до среде заустави ширење ковида-19 ван карантинских подручја, потврдиле су две особе упознате са овим питањем.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Остварење овога циља би практично значило да би у највећем кинеском граду било могуће додатно ублажавање рестриктивних мера и повратак у нормалне токове живота.
Да би овај циљ био остварен, потребно је да се убрзају процеси масовног тестирања на ковид-19 и превоза позитивних ковид-пацијената у карантинске центре, наводи се у саопштењу једног локалног званичника Комунистичке партије, преноси Ројтерс.
Шангај је постао епицентар највеће епидемије у Кини од када је вирус први пут идентификован у Вухану крајем 2019. године.
Од тада је потврђено више од 320.000 инфицираних вирусом корона.
Становници Шангаја изразили су фрустрацију због рестриктивних мера и потешкоћа у набавци хране, изгубљеног прихода, раздвојених породица и лоших услова у централним карантинским центрима, преноси Танјуг.
Епидемиолошке мере у Шангају - Sputnik Србија, 1920, 16.04.2022
СВЕТ
Попуштају живци у Шангају: Људи вриште са прозора – надреалне сцене у „забрањеном“ граду /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала