- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Да ли се америчка рука умешала у смену режима у Пакистану | Спутњик интервју

© Sputnik / Алексей Дружинин / Уђи у базу фотографијаИмран Хан, премијер Пакистана
Имран Хан, премијер Пакистана - Sputnik Србија, 1920, 17.04.2022
Пратите нас
„Спутњик интервју“ бави се сменом режима у Пакистану и тиме има ли умешаности Америке у изгласавање неповерења премијеру Имрану Кану. Емисију води Сандра Черин, а гост је дугогодишњи спољнополитички уредник Танјуга Борислав Коркоделовић.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Пакистански парламент изгласао је десетог априла, тесном већином, неповерење премијеру Имрану Кану, што је изазвало низ масовних протеста широм Пакистана, али и у Аустралији, Великој Британији и у неколико земаља на Блиском истоку у којима живе велике заједнице Пакистанаца.
О разлозима смене харизматичног политичара и наводима да иза ње стоје Сједињене Америчке Државе, шта овај преокрет на политичкој сцени значи за земљу која броји 220 милиона становника и поседује нуклеарно оружје, као и куда ће Пакистан даље водити лидер опозиције и нови премијер Шабаз Шариф, у емисији „Спутњик интервју“ говори новинар, дугогодишњи спољнополитички уредник у Танјугу, Борислав Коркоделовић.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала