- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Шок у Београду – Тим иде кући!

© Sputnik / Лола ЂорђевићДоминик Тим
Доминик Тим - Sputnik Србија, 1920, 19.04.2022
Пратите нас
Доминик Тим, некада трећи тенисер света, поражен је већ у првом мечу на Србија опену од Џона Милмана после три сета, 6;3, 3:6, 6:4.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Тим има велике потешкоће да се врати у такмичарски ритам после низа повреда и тешких момената, а то му није пошло за руком ни у Београду.
Освајач УС Опена 2020. године је већ у првом сету показао да је далеко од такмичарске форме, у четвртом гему је дозволио брејк, вратио се у наредном, али је Милман поново стекао предност.
У деветом гему Тим је имао две брејк лопте за останак у сету, није их искористио и Милман је првом сет лоптом стекао вођство.
Други сет је био бољи по Аустријанца, у четвртом гему је направио брејк, а у деветом другом сет лоптом изједначио на 1-1.
У трећем сету није било брејк прилика до осмог гема, Тим је спасао две, али у десетом није прву брејк и меч лопту за Милмана који ће у наредном колу играти против српског играча Миомира Кецмановића.
Миомир Кецмовић - Sputnik Србија, 1920, 18.04.2022
СПОРТ
Миомир Кецмановић за Спутњик: Како је српски генерал створио наше ново тениско чудо
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала