- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Ко ће бити министри из СНП-а у Дритановој влади?

© Sputnik / Радоје ПантовићЗастава Црне Горе
Застава Црне Горе - Sputnik Србија, 1920, 19.04.2022
Пратите нас
Након данашње сједнице Главног одбора СНП-а који је већином гласова прихватио да ће бити дио владе Дритана Абазовића новинарима се обратио члан Предсједниства СНП-а Дарко Стојановић Он је рекао да је од 128 чланова ГО 103 гласало за, а 20 против уласка у мањинску владу.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Он је новинарима рекао да је сједница протекла у конструктивној атмосфери.
Стојановић је казао да су разговарали о ресорима која ће им припасти, али ће имена саопштити мандатар.
Он је казао да ће вјероватно након васкршњих празника бити сједница Скупстине на којој ће се изабрати нова влада.
Лидер Социјалистичке народне партије (СНП) Владимир Јоковић кандидат је за вицепремијера и министра пољопривреде у новој влади.
Драгослав Шћекић садашњи директор Фонда за здравствено осигурање преузеће Министарство здравља, док би адвокат Марко Ковач испред те партије требао да буде Министар правде.
Кандидат за министра спорта је Василије Лалошевић, док би Александар Дамјановић требао да обавља функцију министра финансија.
Кандидат за ресор Министарства просвјете је члан Предсједништва СНП-а, професор руског језика и књижевности и магистар педагошких наука Миомир Војиновић. Александар Дамјановић, некадашњи члан СНП-а каднидат је да буде министар финансија у новој влади.
Балкан - Sputnik Србија
Све о политичким дешавањима у Србији и региону

Прочитајте овде

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала