- Sputnik Србија, 1920
ЕКОНОМИЈА
Спутњик Економија прати најновије вести, анализе и извештаје из Русије, региона и света.

Комерцијална банка: Привремена обустава услуга од 29. априла до 4. маја

© Sputnik / Александар МилачићКомерцијална банка
Комерцијална банка  - Sputnik Србија, 1920, 19.04.2022
Пратите нас
Комерцијална банка и НЛБ Банка, чланице НЛБ Групе, почињу спајање 29. априла и постају НЛБ Комерцијална банка - банка правих прилика, саопштила је Комерцијална банка.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

"Правно и техничко спајање двеју банака нас очекује између 29. априла и 4. маја. У овом периоду наши клијенти моћи ће неометано да користе банкомате, обављају трансакције картицама на продајним местима као и путем дигиталних новчаника КомБанк и НЛБ Паy, док ће доћи до привремене обуставе рада одређених услуга и сервиса", наводи се у саопштењу.
Прецизира се да експозитуре НЛБ Банке неће радити у петак 29. априла, док ће експозитуре Комерцијалне банке тог дана радити скраћено до 13 часова.
Додаје се да експозитуре обеју банака неће радити током првомајских празника, од суботе 30. априла до уторка 3. маја, тако да ће први радни дан нове НЛБ Комерцијалне банке бити среда, 4. мај.
"Електронско и мобилно банкарство за клијенте НЛБ Банке неће бити доступни у периоду од петка 29. априла од 17 часова, а за клијенте Комерцијалне банке од 22 часа, најкасније до среде 4. маја. У истом периоду неће функционисати СМС обавештења о потрошњи средстава приликом коришћења картица", наводи се у саопштењу.
Најалвљује се да клијенти Комерцијалне банке неће моћи да плаћају картицама преко интернета од петка 29. априла од 22 часа, најкасније до среде 4. маја, док ће за клијенте НЛБ Банке ова услуга функционисати без прекида.
Поред тога, наводи се да ће клијентима НЛБ Банке од 30. априла на располагању бити нови платни рачуни, о којима су већ обавештени писаним путем, а чије бројеве могу да провере на интернет сајтовима обеју банака.
"Комерцијална и НЛБ Банка замолиле су своје клијенте да се на време припреме за краткотрајну обуставу наведених услуга и сервиса, и захвалиле им се на разумевању и подршци да најбоље из обе банке обједине у новој банци правих прилика", пише у саопштењу.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала