- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Вести: Хапшење Меденице врх леденог брега или порука да у Црној Гори нема недодирљивих

Пратите нас
Пратите уживо Вести Радија Спутњик.
Вести Радија Спутњик можете пратити и на фреквенцијама радија Новости (104,7 мегахерца) и Студија Б (105,4 мегахерца).
Вечерас у вестима:
У Украјини почиње следећа фаза специјалне војне операције Русије, изјавио министар спољних послова Сергеј Лавров и нагласио да Москва не разматра употребу нуклеарног оружја у Украјини.
Екстремистима у маријупољској фабрици „Азовстаљистекао рок за предају. Русија поручила — ако се у тој фабрици и даље налазе цивили, онда су сви припадници кијевског руководства — ратни злочинци.
Све док буде трајала руска специјална операција, трајаће и настојања Запада да све усмеравају против Србије, Републике Српске и српског простора у целини, поручено на трибини „Рат у Украјини — шта значи српска неутралност“.
Црногорске власти ухапсиле бившу председницу Врховног суда Весну Меденицу. Док једни политичари то хапшење виде као врх леденог брега, други то тумаче као поруку да у Црној Гори више заиста нема недодирљивих.
Долазак неког аутомобилског гиганта у Србију значило би сигурно подизање друштвеног стандарда, каже професор Економског факултета Слободан Аћимовић.
Америчко обећање да се неће мешати у унутрашње ствари других земаља трајало само до — Пакистана. Нова власт поручила да је приоритет те земље обнављање веза са Сједињеним Државама.
Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала