- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Није фер!“ – Кецмановић о санкцијама Медведеву, Рубљову... /видео/

© Фото : Србија опенМиомир Кецмановић
Миомир Кецмановић - Sputnik Србија, 1920, 20.04.2022
Пратите нас
Миомир Кецмановић, српски тенисер, прокоментарисао је одлуку Вимблдона да забрани руским и белоруским тенисерима да се такмиче на овогодишњем издању турнира.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Вимблдон је до такве одлуке дошао због тренутне ситуације у Украјини и сада већ устаљеног санкционисања руских спортиста.
„Са једне стране није у реду то што се догађа у Русији и Украјини, али са друге стране не знам колико су Данил Медведев, Андреј Рубљов и остали криви за то. Баш да се они на овај начин кажњавају, мислим да није фер...", одговорио је Кецмановић на питање новинара Саше Озма.
Спутњик је Кецмановића, једног од играча који су дефинитивно највише напредовали прошле сезоне, питао шта је то у чему може још више да се уздигне.
„И даље мислим да имам много простора за напредак кондиционо, неке кретње, механику кретања и тако неке ствари да поправим. Доста радим са психологом и мислим да колико год да не волим и колико год да сам избегавао да то радим, некако се показало да ми је потребно. Доста радим на томе и иде некако", изјавио је Кецмановић.
Млади српски тенисер је објаснио и шта генерално мисли о раду са психолозима, који је донекле био не превише распрострањен све до пре неколико година.
„Сигурно да раније играчи нису користили то толико пуно, али некако с временом, кренуо је један велики играч то да користи, па други, трећи, онда су сви видели и то је постало популарно. На крају, мислим да је то до осећаја, како коме прија. Мени мислим да то прија јер шта год да се дешава на терену и ван њега, битно је да имаш с ким да поделиш то, да избациш из себе. Ја сам доста затворен тип и није добро кад све то у себи задржаваш“, истакао је Кецмановић.
Кецмановић је пред Србија опен говорио за Спутњик.
Миомир Кецмановић - Sputnik Србија, 1920, 20.04.2022
СПОРТ
Миша победио и себе и Џона!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала