- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Може ли сукоб у Украјини да се прелије ван њених граница | Свет са Спутњиком

© Sputnik / РИА НовостиМуниција за хеликоптере руских војно-космичких снага у Украјини
Муниција за хеликоптере руских војно-космичких снага у Украјини - Sputnik Србија, 1920, 20.04.2022
Пратите нас
Какав год био исход украјинске кризе, Запад је изгледа решен да иде на дугорочну конфронтацију с Русијом. У том правцу ће, према сведочењу Вашингтон поста, ићи и израда Стратешког концепта НАТО и америчке стратегије националне безбедности.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Западне земље агресивно намећу мантру “или сте с нама, или против нас”, успут отворено прибегавајући уценама и претњама. Страховања подгрева и сврставање уз НАТО досад неутралних земаља попут Шведске и Финске и њихово отворено разматрање могућности уласка у тај војни блок, али и широко учешће западних плаћеника а и инструктора у борбама у Украјини.
Може ли се сукоб у Украјини прелити ван њених граница? Прети ли свету дуги период гори од Хладног рата? Зашто војна неутралност толико смета колективном Западу? Може ли Србија да избегне да бира ако никне нова гвоздена завеса?
Одговоре на ова питања потражићемо у емисији „Свет са Спутњиком“ чији су гости , генерал – мајор у пензији Божидар Форца и главни уредник информативног портала „Факти“ Ђуро Билбија.
Емисија „Свет са Спутњиком“ бави се горућим темама из широког спектра друштвеног и политичког живота. Води је Тања Трикић, а заједнички је реализују Спутњик и Радио Новости. Емитује се средом од 17.00.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала