Глишић: На поновљеним изборима у Београду за СНС 55,6 одсто

© Sputnik / Лола ЂорђевићДарко Глишић
Дарко Глишић   - Sputnik Србија, 1920, 21.04.2022
Пратите нас
Председник Извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић изјавио је вечерас да је листа ове странке „Александар Вучић – Заједно можемо све“ на поновљеним локалним изборима на два бирачка места у Београду освојила 55,6 одсто гласова.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Глишић је рекао да су резултати бољи од оних које је листа остварила 3. априла на бирачким местима 7 и 57, односно на Коњарнику у општини Звездара и Канаревом брду у општини Раковица.
„На овим местима смо 3. априла освојили 31,5 одсто гласова, односно 523 гласа, а данас 55,6 одсто или 588 гласова“, рекао је Глишић.
Истакао је да је после данашњих резултата јасно да ће СНС са партнерима имати већину у Скупштини града Београда и да ће одлучивати о томе ко ће бити следећи градоначелник главног града, пренео је Танјуг.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала