- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Манчестер јунајтед има новог тренера!

© AFP 2023 / KOEN VAN WEELЕрик тен Хаг
Ерик тен Хаг - Sputnik Србија, 1920, 21.04.2022
Пратите нас
Холандски стручњак Ерик тен Хаг, тренутно тренер фудбалера Ајакса, преузеће Јунајтед од краја ове сезоне до јуна 2025. године.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Тен Хаг ће кормило Ђавола преузети од Ралфа Рангника, Немца који врши дужност шефа стручног штаба, а по доласку Тен Хага ће се повући у саветничку улогу.
Тен Хаг има 52 године, тренерску каријеру је почео у Го Ахед Иглсу, а поред Ајакса био је још у јуниорском тиму Бајерн Минхена и Утрехту.
Са трофејним холандским тимом је освојио две титуле првака државе, а ове године може да освоји још једну, док је највећи европски успех остварио 2019. када је Ајакс увео у полуфинале Лиге шампиона.
Тен Хаг ће бити пети менаџер са којим је потписао вишгодишњи уговор за Јунајтед још од 2013. године, када је клуб напустио легендарни сер Алекс Фергусон, који је тамо био још од 1986.
Александар Митровић прославља победу против Португалије у Лисабону - Sputnik Србија, 1920, 20.04.2022
СПОРТ
Србин је изазвао стампедо: „Осећај је невероватан“ /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала