- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Медији: Весна Меденица покушала да изврши самоубиство

Весна Меденица - Sputnik Србија, 1920, 21.04.2022
Пратите нас
Бивша председница Врховног суда Црне Горе Весна Меденица, притворена због сумњи на стварање криминалне организације и противзаконит утицај, покушала је да изврши самоубиство у Клиничком центру Црне Горе (КЧГ), јављају подгорички медији позивајући се на полицијске изворе.
Према наводима портала РТЦГ, Меденица се тренутно налази у стабилном стању.
Црногорски јавни сервис још додаје да је према информацијама којима располаже, Меденица покушала наводно себи да пререже врат, што је спречено интервенцијом болничког особља и полицијаца.
Меденици је у среду одлуком судије за истрагу Вишег суда Сузане Мугоше одређен притвор до 30 дана.
Специјално државно тужилаштво (СДТ) је сумњичи да је починила два кривична дела - стварање криминалне организације и противзаконит утицај.
Меденица је ухапшена 17. априла на подгоричком аеродрому, а јутро након хапшења јој је позлило и примљена је у Ургентни блок Клиничког центра Црне Горе.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала