- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Нова уцена окреће Србију од ЕУ | Од четвртка до четвртка

© SputnikОд четвртка до четвртка Наташа Милосављевић
Од четвртка до четвртка Наташа Милосављевић - Sputnik Србија, 1920, 21.04.2022
Пратите нас
Руске трупе су заузеле Маријупољ али је Владимир Путин наредио војсци да откаже планове за јуриш на фабрику "Азовстаљ." Европа спрема резолуцију којом врши притисак на Србију да уведе санкције Руској федерацији. После британске испоруке Приштини, Пентагон шаље "џавелине" и ПВО системе војсци БиХ.
О овим темама у емисији Радио Спутњика „Од четвртка до четвртка“ разговарали смо са дипломатом Зораном Миливојевићем. Питали смо га шта значи освајање Маријупоља за Руску Федерацију? Да ли ће уродити плодом притисци на Немачку да пристане на пооштравање санкција Русији? Да ли је нацрт резолуције Спољнополитичког одбора Европског парламента најбољи начин да Србија схвати да јој место није у ЕУ? Шта је циљ Пентагонове испоруке "џавелина" и ПВО система војсци БиХ? Може ли Влада Дритана Абазовића да донесе стабилност Црној Гори?
Нова уцена окреће Србију од ЕУ | Од четвртка до четвртка
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана. Води је Наташа Милосављевић.
Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка од 21.00.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала