- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Због прелета војног авиона евакуисан Капитол хил /видео/

© J. Scott ApplewhiteМрачни центар моћи
Мрачни центар моћи - Sputnik Србија, 1920, 21.04.2022
Пратите нас
Капитол хил у Вашингтону био је накратко евакуисан у среду увече по локалном времену јер је полиција уочила летелицу за коју су проценили да представља „вероватну претњу“. Ипак, утврђено да је у авиону био припадник америчке војске који се падобраном спустио на бејзбол стадион „Нешенел парк“ у оквиру демонстрације уочи утакмице.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Полиција Капитола евакуисала је особље америчког Конгреса, након што је војни авион кружио у строго забрањеном ваздушном простору.
Инцидент је изазвао незадовољство председнице Представничког дома Ненси Пелоси због необјашњивог недостатка комуникације између војске и полиције Капитола, посебно у светлу напора Вашингтона да појача безбедност у тој области након насиља 6. јануара 2021, преноси АП.
Пелоси је у саопштењу оптужила Федералну управу за авијацију, истичући да је то шта није обавестила полицију Капитола о планираном лету „нечувено и неопростиво“.
Поглед на амерички Капитол у Вашингтону - Sputnik Србија, 1920, 25.03.2022
СВЕТ
САД укључиле „Лабораторију Касперски“ на лист компанија које угрожавају националну безбедност
Поглед на амерички Капитол у Вашингтону - Sputnik Србија, 1920, 03.03.2022
РУСИЈА
Опасан „план Б“: Како је Љубинка Милинчић наговестила покушај Америке да створи „свој УН“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала