- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

На ауто-путу Београд-Шид заустављен мушкарац који је возио брзином од 234,7 километра на час

CC0 / Pixabay / Ауто-пут
Ауто-пут - Sputnik Србија, 1920, 22.04.2022
Пратите нас
Припадници Управе саобраћајне полиције данас у 13.29 часова зауставили су пресретачем четрдесетогодишњег возача аутомобила марке „бе-ем-ве“ који је на ауто-путу Београд-Шид управљао возилом брзином од 234,7 километара на час.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Возач је овом брзином возио на територији Сремске Митровице, на делу пута где је ограничење 130 километара на час.
Даљом провером, полиција је утврдила да је возач поседовао возачку дозволу чија је важност истекла, саопштио је МУП.
Против возача ће бити поднета одговарајућа прекршајна пријава.

Преко 4.000 прекршаја првог дана контроле саобраћаја

Припадници Управе саобраћајне полиције МУП-а открили су 4.209 саобраћајних прекршаја током првог дана акције појачане контроле учесника у саобраћају поводом предстојећих васкршњих и првомајских празника, саопштио је данас МУП.
Додаје се да је 1.918 возача прекорачило дозвољену брзину кретања, 211 возача је управљало возилом под дејством алкохола, пет возача под дејством психоактивних супстанци, а да су 34 особе задржане у службеним просторијама.
Наводи се да су 23 возача мотоцикала и мопеда кажњена због учињених прекршаја, 662 особе због некоришћења сигурносног појаса, а откривено је 1.185 осталих саобраћајних прекршаја.
МУП апелује на све грађане да поштују саобраћајне прописе и да одговорним понашањем допринесу очувању безбедности саобраћаја на путевима у време празника, пренео је Танјуг.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала