- Sputnik Србија, 1920
ЕКОНОМИЈА
Спутњик Економија прати најновије вести, анализе и извештаје из Русије, региона и света.

Промотивна цена карте за најбржи српски воз и у мају

© Sputnik / Лола ЂорђевићБрзи воз „Соко”
Брзи воз „Соко” - Sputnik Србија, 1920, 22.04.2022
Пратите нас
Промотивна цена карте од 300 динара за вожњу брзим возом „Соко“, од Београда до Новог Сада у једном смеру, биће продужена и у мају због великог интересовања грађана, рекао је министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Брза пруга Београд - Нови Сад отворена је 19. марта, а Момировић је рекао Танјугу у возу „Соко“, током вожње брзом пругом од Београда до Новог Сада, да је до сада тим возом превезено 230.000 путника и да је у једном дану достигнут рекорд од око 13.000 путника.
„Формирали смо цену карте на промотивној основи како бисмо што више људе вратили на желеницу и да бисмо видели шта смо направили и какве смо возове набавили. Ово је велики успех. Зато смо и одлучили да промотивну цену карте продужимо још месец дана и да она важи и у мају“, навео је Момировић.
Позвао је све људе да се провозају најбољим „Штадлеровим“ возовима у овој категорији, које је Србија купила, и уживају у вожњи.
„Ово је понос за целу државу и грађане. Веома сам задовољан“, нагласио је Момировић и додао да је пре отварање брзе пруге од Београда до Новог Сада стрепео да ли ће пројекат бити успешно завршен и да ли ће бити постигнута брзина од 200 километара на сат.
Ово је потпуна другачија слика Србије, додао је Момировић.
Брзи воз Соко - Sputnik Србија, 1920, 21.03.2022
ЕКОНОМИЈА
Све о брзом возу „Соко“ на једном месту: Где се купују карте, ред вожње, услови путовања /фото/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала