- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

УН: Немамо податке о "геноциду" у Украјини

© Sputnik / Сергей Гунеев / Уђи у базу фотографијаЗграда УН у Њујорку
Зграда УН у Њујорку - Sputnik Србија, 1920, 22.04.2022
Пратите нас
Уједињене нације немају податке да су у Украјини током специјалне операције руске војске почињени акти геноцида, саопштено је у тој организацији.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

„Немамо информације које би указивале на то да је почињен геноцид“, рекла је новинарима портпарол високог комесара УН за људска права Равина Шамдасани.
Подсетимо, начелник Националног центра за управљање одбраном Русије генерал-пуковник Михаил Мизинцев је недавно рекао да кијевски режим тражи било какав повод за оптуживање Русије за геноцид над Украјинцима, а на украјинској територији тренутно је ангажована читава мрежа страних стручњака за информационо-психолошки утицај на становништво, која се професионално баве стварањем „прљаве пропаганде“.
Џозеф Бајден - Sputnik Србија, 1920, 13.04.2022
РУСИЈА
Нове Бајденове оптужбе на рачун Путина: Политика у Украјини - геноцидна
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала