- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Српски снајпер“ ушао у одабрано друштво и открио шта га мотивише /видео/

© AP Photo / Jessie AlchehСрпски кошаркаш Богдан Богдановић против Њујорк Никса
Српски кошаркаш Богдан Богдановић против Њујорк Никса - Sputnik Србија, 1920, 23.04.2022
Пратите нас
Атланта Хокси су на крилима Богдана Богдановића, Треја Јанга и Тајлера Хира успели да нокаутирају Мајами после преокрета и да преполове заостатак у серији (2:1). Српски бек постигао је 18 поена, а ушао је у одабрано друштво као играч Хокса који је за полувреме у плеј-офу имао шест асистенција.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Открио је Богдан Богдановић после сусрета и трилера који је припао Атланти резултатом 111:110 шта га посебно мотивише да буде још бољи и убојитији на паркету.
„Волим ово место, волим како публика реагује. Све те мале акције, блокови, украдене лопте, скокови, посебно тројке. Осећам када се дигнем на шут за три поена, да публика полуди и да ми енергију. Улива ми додатну снагу и то се одражва на цео тим. Посебно када убацим тројку“, изјавио је бивши кошаркаш Фенербахчеа и Партизана.
„Српски снајпер“ одиграо је још један одличан меч који је окончао са 18 поена за 32 минута проведених на паркету, од којих је половину убацио у првом полувремену, а имао је и шест асистенција у трећем мечу четвртфинала плеј-оф серије.
Боги је први кошаркаш Хокса којем је пошло за руком да има шест додавања ка саиграчима после прве две деонице, још од Мајка Бибија, Пола Милсапа, Мукија Блајлока и Треја Јанга.
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 22.04.2022
СПОРТ
Поражавајући податак који осликава немоћ Јокића /фото/
Кошаркаши Лука Дончић и Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 22.04.2022
СПОРТ
Дончић може мирно да спава – има оно што Јокићу очајнички недостаје /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала