- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Богдан тројком започео, Јанг пресудио Мајамију у последњем нападу /видео/

© AP Photo / John BazemoreБогдан Богдановић
Богдан Богдановић - Sputnik Србија, 1920, 23.04.2022
Пратите нас
Кошаркаши Атланте вратили су се у игру, преполовивши резултат у четвртфиналу плеј-офа на 2:1. Мајамију је у драматичној завршници пресудио Треј Јанг, кошем у последњем нападу Хокса - 111:110, док је српски ас Богдан Богдановић тројком започео буђење екипе која је имала 16 поена заостатка.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Изузетно узбудљив меч и одличну кошарку демонстрирали су Хокси и Хитси, а на крају је у драматичној завршници као победнички тим изашао домаћин.
Тежак Флоутер прве звезде Јастребова Треја Јанга око пет секунди пре краја испоставио се као кључан моменат драме у „Стејт фарм арени“.
Претходно је Богдан Богдановић ухватио лопту испод свог коша и додао је најбољем играчу Атланте.
Права резултатска клацкалица виђена је током читавог сусрета.
Богдановић је одиграо одлично прво полувреме, имао је девет пеона уз три скока и шест асистенција и Хокси су на полувремену имали предност 61:54.
Уследио је нестваран пад у игри Атланте која је допустила Мајамију да у потпуности преокрене резултат током треће четвртине и да оде на огромних плус 16 - 68:84.
Али није било предаје и то није био крај. Управо ту је на сцену ступио маестрални Боги који је успео да погоди неколико битних шутева. Три тројке у последњој четвртини, од којих је прва почела да топи Мајамијеву предност.
Уследила је драматична завршница у којој је више одлучности и среће имао домаћи тим, а као краљ драме изашао је Треј Јанг.
Богдановић је сусрет завршио са 18 поена, 7/17 шут из игре, 4/9 тројке. Имао је и шест асистенција, две украдене лопте и по једну блокаду и изгубљену лопту, за нешто мање од 32 минута проведених на паркету.
Најефикаснији у табору Атланте били су Тајлер Хиро и Треј Јанг са по 24 поена, с друге стране Мајами су водили Батлер и Струс са по 20 постигнутих поена.
НБА плеј-оф
Чикаго - Милвоки 81:111 (1:2)
Њу Орлеанс - Финикс 111:114 (1:2)
Атланта - Мајами 111:110 (1-2)
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 22.04.2022
СПОРТ
Поражавајући податак који осликава немоћ Јокића /фото/
Данило Анђушић - Sputnik Србија, 1920, 22.04.2022
СПОРТ
Анђушић бриљирао, Обрадовићев Монако разбио Олимпијакос!
Кошаркаши Лука Дончић и Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 22.04.2022
СПОРТ
Дончић може мирно да спава – има оно што Јокићу очајнички недостаје /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала