- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Рубљов се нада договору са Британцима након одлуке АТП /видео/

© Sputnik / Лола ЂорђевићРуски тенисер Андреј Рубљов, Србија опен
Руски тенисер Андреј Рубљов, Србија опен - Sputnik Србија, 1920, 24.04.2022
Пратите нас
Андреј Рубљов, нови шампион Србија опена, причао о је мечу против Новака Ђоковића, одлуци Вимблдона и о томе како проводи време када није преокупиран тенисом.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Рубљов је у великом финалу турнира у Београду победио Ђоковића, 6:2, 6:7 (4), 6:0.
Пре финала руски тенисер рекао је да мора да игра најбољи тенис уколико жели до титуле, а након је рекао да је у мечу за трофеј била комбинација свега.
„Рекао бих да је била комбинација свега. Играо сам добро, а Новак није био на максимуму. Играо је три сета у свакој рунди, а то је ментално јако тешко, увек се враћати из сета заостатка“, рекао је Рубљов.
„Генерално, кроз оно шта је прошао ових година, тешко је, поготово када играте код куће, тада је притисак још већи. Мислим да се добро носио са тим притиском. Данас се вратио исто, могао је у трећем сету да преокрене, али био је уморан и ја сам то искористио“, додао је.
Руски тенисер коментарисао и саопштење АТП и ВТА који су најавили да на Вимблдону неће бити поена због забране руским и белоруским тенисерима да играју у Лондону.
„Чуо сам да је Вимблдон одлуком да забрани учешће тенисерима из Русије и Белорусије прекршио правило. Велико хвала АТП и ВТА, стали су у нашу одбрану. Надам се, ако не буде било поена на Вимблдону, да ће (Вимблдон) променити одлуку, став и можда ћемо наћи договор. Видећемо шта ће се десити“, казао је Рубљов.
Нови шампион Србија опена упитан је и да прокоментарише шта воли да ради ван терена.
„Ако имам времена и позивницу од некога за утакмицу, одем са пријатељима и погледам, али више како бих уживао, а не гледао. Пратим музику, када имам слободног времена посећујем концерте...“, кратак је био.
Ђоковић: Не планирам нове људе у тиму /видео/
Новак предао трон Русу у Београду – Ђоковић срушен на Дорћолу
Рубљов се на српском обратио: Христос васкрсе /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала