- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Матић је једним потезом ућуткао Енглезе /видео/

© Sputnik / Антон Денисов / Уђи у базу фотографијаНемања Матић
Немања Матић - Sputnik Србија, 1920, 24.04.2022
Пратите нас
Немања Матић, везиста Манчестер јунајтеда, ушао је у вербалну расправу с навијачима Арсенала током меча на Емиратима (3:1), а на крају им је поручио да он има три титуле првака Енглеске, а они нула!
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

„Тобдџије“ су у Лондону славиле победу над великим ривалом у дербију 34. кола Премијер лиге, а тај меч обележиле су и сцене ван терена док је у главној улози био Србин.
Немања Матић је асистирао Кристијану Роналду за једини гол „црвених ђавола“, изнудио је и пенал који је потом промашио Бруно Фернандеш, да би по изласку из игре у 77. минуту сео на клупу за резервне играче и трпео прозивке навијача домаћих.
Како момак из Врела важи за некога ко никоме не ћути, тако је ушао у сукоб са присталицама које су му увредљиво добацивале.
Узвратио им је Немања са три прста десне руке, алудирајући на три титуле првака Премијер лиге које је освојио са Челсијем.
„Ја имам три титуле, а ви нула“, могло се прочитати са усана бившег репрезентатица Србије.
Матић са Јунајтедом од 2017. године није освојио трофеј, али Арсенал има далеко дужи пост јер титулу првака Енглеске чека још од сезоне 2003/04.
Подсетимо, Манчестер је покорио Острво последњи пут под тренерском палицом легендраног сер Алекса Фергусона 2013. године.
Немања Матић по свој прилици неће освојити титулу са клубом са Олд Трафорда, с обзиром на то да је најавио да на крају сезоне напушта Јунајтед.
Фудбалери Бајерна из Минхена славе титулу  - Sputnik Србија, 1920, 23.04.2022
СПОРТ
Десета у низу – Бајерн против Дортмунда освојио титулу! /видео/
Саша Лукић – фудбалер Торина и репрезентативац Србије - Sputnik Србија, 1920, 23.04.2022
СПОРТ
Јунак Торина, а није Влаховић – два гола Лукића за победу „бикова“ /видео/
Александар Митровић Србија - Sputnik Србија, 1920, 23.04.2022
СПОРТ
Српска машина – 41. гол Митровића! /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала