- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

„Успаванка без крова“: Цане „Партибрејкерс“ у акцији за помоћ бескућницима и сиромашнима /видео/

© Фото : Јутјуб/Телевизија ХрамЗоран Костић Цане
Зоран Костић Цане - Sputnik Србија, 1920, 24.04.2022
Пратите нас
Покренута је акција за помоћ бескућницима и сиромашнима у коју се укључио и фронтмен групе "Партибрејкерс", Зоран Костић — Цане. Са благословом патријарха српског Порфирија и викарног епископа хвостанског Јустина, у сврху помоћи суграђанима који живе без прихода и дома, снимљена је песма и сачињен спот под називом „Успаванка без крова“.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Аутор пројекта, ђакон Дарко Радовановић, окупио је бивше и садашње ђаке Земунске гимназије у бенд под називом „Веронаукси“, који су снимили песму, а са специјалним гостом — Цанетом из „Партибрејкерса“ снимљен је и спот уз помоћ ђака Земунске гимназије и нашег прослављеног глумца Бојана Жировића.
Свакога дана црквена кухиња Верског Добротворног Старатељства нахрани око две хиљаде оних који живе без крова над главом или су у веома тешкој материјалној ситуацији.
Помозите рад црквене кухиње и једном поруком дарујте један оброк онима којима је то најпотребније:
СМС: 2844 (100 динара)
Текући рачун (динарски): 205-58219-31 позив на број: 230102
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала