- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Још није поправљена пруга између Подгорице и Колашина

Пратите нас
Жељезнички саобраћај између Подгорице и Бијелог Поља и даље је у прекиду. Из „Жељезничког превоза“ су за Телевизију Црне Горе казали да су екипе Жељезничке инфраструктуре на терену и чине све да се саобраћај на том дијелу пруге што прије нормализује. До тада, организован је алтернативни превоз путника аутобусима.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Подсјећамо, до прекида жељезничког саобраћаја дошло је у суботу усљед исклизнућа локомотиве теретног воза на прузи код Колашина.
„Екипе „Жељезничке инфраструктуре“ која је надлежна за рјешавање овог проблема су константно на терену и улажу напоре како би се саобраћај што прије нормализовао“, изјавила је медијима портпаролка „Жељезничког“ превоза Јована Јовановић.
Она напомиње да је „Жељезнички превоз“ од момента прекида саобраћаја на овом дијелу пруге организовао алтернативни превоз путника аутобусима.
„Тај вид превоза ће се вршити све до нормализације саобраћаја тако да је саобраћај у том дијелу покривен за све кориснике наших услуга. Они и даље имају могућност да путују на тој релацији“, казала је Јовановићева.
Из „Жељезничког превоза“ додају да у локалном саобраћају на релацији Бар - Бијело Поље - Бар, има више заустављања док путници међународног воза имају директан превоз из Бара до Бијелог Поља, а путовање из Бијелог Поља настављају возом.
„Дакле у локалном превозу на релацији Бар - Бијело Поље - Бар аутобуски превоз из Подгорице до Бијелог Поља има заустављања у станицама Подгорица, Колашин, Мојковац, Жар и Љешница и наравно Бијело Поље, док је за путнике међународног воза организован превоз директно из Бара до Бијелог Поља и обратно, а из Бијелог Поља се путовање даље наставља возом. Дакле, аутобуси се заустављају на станицама Бијело Поље, Мојковац, Колашин, Подгорица, Сутоморе и Бар према реду вожње“, објаснила је Јовановићева.
Саобраћај између Бара и Подгорице и Подгорице и Никшића одвија несметано по реду вожње.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала