- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Цела породица се питала ко толико гласно хрче: Меде провеле зимски сан у породичној кући

© Sputnik / Сергеј Маљгавко / Уђи у базу фотографијаМладунче медведа
Младунче медведа - Sputnik Србија, 1920, 26.04.2022
Пратите нас
Једна породица из Калифорније провела је зиму уз чудне звукове налик јаком хркању, који су допирали из простора испод њихове куће. Иако су мислили да им се „звуци само причињавају“, на крају су дошли до запањујућег открића.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Када се време пролепшало, породица је добила одговор на питање о томе шта се дешавало у њиховом подрумском простору. Установљено је да је чак пет медведа провело зимски сан под њиховим домом.
Мама медведица која је са младунцима провела зимски сан под породичном кућом.
Чланови удружења "Bear League", које ради на очувању станишта медведа и помаже медведима у невољи углавном у региону језера Тахо, испричали су детаље запањујућег породичног искуства од прошле недеље.
У објави на Фејсбуку описали су како је једна женка медведа, заједно са троје својих младунаца и једним „усвојеним" , одлучила да проведе зиму у простору за оставу испод локалне куће.
„Реч је о кући у којој људи живе, и који су мислили да чују неку чудну буку налик хркању, али су то игнорисали јер једноставно није им - имало смисла.А и комшије су им рекле да им се вероватно „то само чини", јер они „ништа нису чули", наводи се у објави.
Додаје се: „Породица медведа се међутим, природно - пробудила и припремила за излазак у природу, а људи у кући су се коначно уверили да нема места порицању да се под кућом „и те како нешто велико и бучно дешавало".
Неименоване комшије породице која је доживела несвакидашње искуство, позвале су удружење "Bear League", чији чланови су помогли да се породица медведа прописно уведе у шуму, али и да се побрину да породица људи у кући такође остане неповређена, преноси РТС.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала