- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Медведев после операције одмах на терену /видео/

© AP Photo / Wilfredo LeeДанил Медведев
Данил Медведев - Sputnik Србија, 1920, 27.04.2022
Пратите нас
Данил Медведев, руски тенисер, вратио се на терен и одрадио тренинг после операције леђа. Други рекет света почео је са припремама за наставак сезоне.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Прошло је готово месец дана од тренутка када је Данил Медведев саопштио да ће одсуствовати са турнира на шљаци због проблема са килом, због које је морао на операцију.
Након што је операција леђа успешно обављена, руски ас већ је изашао на терен и одрадио први тренинг након захвата.
Медведев је тренирао на теренима бившег тренера Серене Вилијамс, Патрика Муратоглуа, који је раније пружио подршку руским и белоруским тенисиреима након забране да учествују на Вимблдону.
Раније је челник Руске тениске федерације Шамил Тарписчев рекао да не искључује учешће Медведева на Отвореном првенству Француске, које ће бити одржано од 22. маја до 6. јуна, међутим биће то изузетно тежак задатак за другог тенисера света.
Иако је рекет у руке узео пре почетка Мастерса у Мадриду и Риму, тешко је да ће Медведев бити спреман за та два турнира и Ролан Гарос јер није одиграо ниједан турнир на шљаци.
Питање је где ће Рус поново играти с обзиром на то да након париске шљаке следе турнири на трави од којих је најважнији Вимблдон који Медведев неће моћи да игра.
Због најновијих навода да би и челници у Риму и Паризу могли да забране учешће руским и белоруским тенисерима, Асоцијација тениских професионалаца (АТП) и женска тениска асоцијација (ВТА) организоваће састанак.
И даље нема званичних информација о другим санкцијама за руске и белоруске тенисере и тенисерке изузев одлуке Вимблдона који многи нису поздравили укључујући и Новака Ђоковића, најбољег тенисера света, који је храбро стао уз колеге.
Миомир Кецмановић - Sputnik Србија, 1920, 27.04.2022
СПОРТ
Кецмановић у шестом четвртфиналу ове сезоне
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић, Србија опен - Sputnik Србија, 1920, 26.04.2022
СПОРТ
Ко је „луд“ и зашто Британци мешају „бабе и жабе“
Подршка за Андреја Рубљова на Србија опену - Sputnik Србија, 1920, 26.04.2022
СПОРТ
Шиканирање Руса се не исплати – зато је Андреј изабрао Београд: „Нисам погрешио!“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала