- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Наставља се борба за титулу, „вечити“ без права на кикс

© Sputnik / Лола Ђорђевић Спортски поздрав тренера Дејана Станковића и Александра Станојевића
 Спортски поздрав тренера Дејана Станковића и Александра Станојевића - Sputnik Србија, 1920, 27.04.2022
Пратите нас
Суперлига Србије улази у завршницу, а фудбалери Црвене звезде и Партизана и даље воде велику борбу за титулу шампиона Србије. Среда нам доноси нова узбуђења јер се „вечити“ састају са ТСЦ-ом, односно Чукаричким.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Први ће на терен фудбалери Партизана који у 14 часова дочекују екипу из Бачке Тополе.
ТСЦ је тренутно шестопласирана екипа, налази се у доброј форми, али у последњем колу поражена је убедљиво од Звезде и видећемо колико ће успети да се супростави црно-белима.
„Свиђа ми се њихов препознатљиви стил игре, мењају системе, тренер Лазетић ради добар посао“, изјавио је Станојевић на конференцији за медије.
Он је додао да има све играче на располагању осим Слободана Урошевића, а истакао је и да не опетрећује играче, али да их није лако мотивисати с обзиром на ситуацију да не зависи све од њих.
Звезда игра са Чукаричким, не памтим када их је угрозио. Тешко је веровати да ће и сад, иако су у самом врху српског фудбала. Не оптерећујем играче јер у овом тренутку не зависимо од нас, али се надамо“, поручио је тренер Партизана.
Нешто касније, у 18.30, на терен ће првопласирана екипа шампионата – Црвена звезда – која се састаје са Чукаричким.
Екипа са Бановог брда, тренутно трећа у лиги, у последњих шест утакмица није узела ни бод са Маракане, али то не мора много да значи, опрез је неопходан, поручио је Станковић.
„Играмо против трећепласираног на табели, доказали смо да можемо да будемо прави. Иза нас је сјајна утакмица у Бачкој Тополи и најмање што можемо да очекујемо је исти приступ, ако не и бољи. Чукарички нема шта да изгуби и са таквим предумишљајем долазе на Маракану. Умеју да одиграју феноменално и да изненаде јаче од себе“.
Станковић је подсетио на дуел против Чукаричког на старту другог дела сезоне и победу 3:0.
„Дошли смо са припрема, нисмо имали 90 минута у ногама и хватали смо залет за оно што нам је тад било најбитније – дерби и Европа. Ту смо показали да смо ушли у ону форму коју смо прижељкивали. Некада је потребно да и када не одиграш добро – победиш. Сада је ситуација другачија, сви знамо који су нам циљеви. Против кога год да се игра, циљ су три бода на Маракани и то је једино што очекујемо“, казао је Станковић.
Standings provided by SofaScore LiveScore
Три гола Иванића за победу Звезде!
Досада преплавила „Маракану“ – Звезда и Партизан поделили бодове
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала