- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Русија излази из Светске туристичке организације; Кремљ: Без утицаја на развој туризма у земљи

CC BY 3.0 / Luis García / Седиште Међународне туристичке организације у Мадриду
Седиште Међународне туристичке организације у Мадриду - Sputnik Србија, 1920, 27.04.2022
Пратите нас
Светска туристичка организација Уједињених нација потврдила је да је Русија објавила намеру да изађе из ње, наводи се на Твитеру организације. Како је соапштено из Кремља, то неће утицати на развој те привредне гране у земљи.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

„Русија је објавила да намерава да се повуче из Светске туристичке организације. Ово би требало да буде у складу са процедуром и трајаће годину дана“, прецизира се у саопштењу.
Како се додаје, суспензија ступа на снагу одмах.
Овим поводом огласио се и портпарол Кремља Дмитриј Песков, који је оценио да излазак Русије из Светске туристичке организације УН неће утицати на развој ове привредне гране у земљи.
Ванредна генерална скупштина Организације ће се наставити. Чланови ће рећи своје мишљење демократским гласањем, истиче се у твиту.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала