- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Бен вратио Звезду испред Партизана /видео/

© Фото : ФК Црвена звездаЕл Фарду Бен – фудбалер ФК Црвена звезда
Ел Фарду Бен – фудбалер ФК Црвена звезда - Sputnik Србија, 1920, 27.04.2022
Пратите нас
Фудбалери Црвене звезде су минималном победом над Чукаричким у трећем колу плеј-офа Суперлиге Србије обезбедили повратак на прво место табеле и имају 88 поена, два више од другопласираног Партизана.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Једини гол за екипу тренера Дејана Станковића, у утакмици коју је обележила повреда голмана Милана Борјана због чега је други део другог полувремена протекао у паузама, постигао је Ел Фарду Бен у 40. минуту.
Гостујући састав је имао неколико шанси за изједначење, највећу је имао Митар Ергелаш, али то тога није дошло и Звезда је уписала победу.
Меч је обележила повреда Борјана који се сударио са саиграчем Страхињом Ераковићем и пожалио се на болове у левој потколеници, због чега је дуел био прекинут на готово десет минута.
Ипак, меч је продужен за свега четири, а за то време ниједна од екипа није створила изгледнију шансу.
Standings provided by SofaScore LiveScore
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала