Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

„Ниш није миш“: Одржан скуп подршке руском народу /видео/

© Фото : Твитер/Čekam tebeСкуп подршке Русији у Нишу
Скуп подршке Русији у Нишу - Sputnik Србија, 1920, 30.04.2022
Пратите нас
У Нишу је, под слоганом „Ниш није миш“, организован скуп подршке руском народу. Колона аутомобила кренула је од платоа код Машинског факултета и након проласка централним нишким булеварима до споменика руским војницима који су погинули у Нишу приликом ослобађања тог града од фашиста у Другом светском рату.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Учесници скупа носили су српске и руске заставе и пароле са латиничним словом „З“ и апеловали да Србија не уведе санкције Русији.
Из организације „Живим за Србију“ поручили су да је скуп организован „како би се показало расположење српског народа према руском народу“, као и да одржавање скупа испред споменика руским војницима има за циљ да се људи сете тридесетак црвеноармејаца који су страдали у Нишу приликом напада америчке авијације на Ниш 7. новембра 1944. године.
Скуп је протекао без инцидената, уз повике: „Србија, Русија, подршка руском народу“.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала