- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Лајовић преко Хрвата до другог кола Мадрида

© AP Photo / Thibault CamusСрпски тенисер Душан Лајовић
Српски тенисер Душан Лајовић - Sputnik Србија, 1920, 02.05.2022
Пратите нас
Српски тенисер Душан Лајовић пласирао се у друго коло Мастерса у Мадриду, пошто је после велике борбе у три сета савладао Хрвата Борну Ћорића – 6:3, 4:6, 6:4.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Лајовић ће у наредном колу играти против Норвежанина Каспера Руда, који је пети носилац на турниру.
Душан Лајовић наставља да игра одличан тенис у шпанској престоници где је првобитно пребродио квалификације после чега је успео да изађе на крај и са хрватским тенисером Борном Ћорићем.
У њиховом петом међусобном одмеравању снага Србин је успео да упише трећи тријумф. Душан је до брејка успео да стигне у четвртом гему, што је било довољно да поведе резултатом 3:1 и до краја сета је успео да одржи стечену предност и да слави резултатом 6:3.
Наставак сусрета у Мадриду донео је велику борбу двојице Балканаца, а српски тенисер дозволио је ривалу да му „украде“ сервис у најгорем могућем тренутку, при резултату 5:4 за Ћорића, па је Хрват успео да одведе меч у трећи сет.
Хрват је први сервирао и Лајовић је успео да направи брејк, који је чувао до краја сусрет и на крају је славио резултатом 6:4, чиме је обезбедио двобој са Норвежанином Каспером Рудом.
Енди Мари на УС опену - Sputnik Србија, 1920, 02.05.2022
СПОРТ
Британац стао уз Русе и Ђоковића против одлуке Вимблдона
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала