- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Амбасадор Русије у Ватикану: Дијалог с папом увек важан за Москву

CC0 / Pixabay / Ватикан
Ватикан - Sputnik Србија, 1920, 03.05.2022
Пратите нас
Дијалог с папом је важан за Москву у свакој међународној ситуацији, изјавио је амбасадор Русије у Ватикану Александар Авдејев поводом изјаве поглавара Римокатоличке цркве Фрање да је спреман да отпутује у Москву и да разговара с председником Русије Владимиром Путином о решавању кризе у Украјини.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

„У свакој међународној ситуацији дијалог с папом римским је важан за Москву и поглавар Ватикана је увек пожељан саговорник“, рекао је руски дипломата.
У интервјуу за милански лист „Коријере дела сера“ папа Фрања је изјавио да је спреман да се упути у Москву ради сусрета с председником Русије Владимиром Путином како би допринео постизању мира у Украјини. Папа је додао да за сада не планира да путује у Кијев, јер жели прво да посети Москву.
Папа Фрања током молитве у Ватикану - Sputnik Србија, 1920, 03.05.2022
РУСИЈА
Папа Фрања: Спреман сам да отпутујем у Москву и да се састанем са Путином, али нисмо добили одговор
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала