- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Британска војска покренула истрагу: Лажни свештеник и вечера с краљичиним чуварима

© Flickr / David StanleyЗамак Виндзор на реци Темзи западно од Лондона
Замак Виндзор на реци Темзи западно од Лондона - Sputnik Србија, 1920, 03.05.2022
Пратите нас
Британска војска саопштила је данас да је покренула истрагу након извештаја да је човек који се претварао да је свештеник провео ноћ у касарни са војницима задуженим да штите краљицу Елизабету у близини њене куће у замку Виндзор.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

„Војска схвата ово нарушавање безбедности изузетно озбиљно и приоритет јој је да га детаљно истражи, а будући да је инцидент сада део истраге која је у току, неприкладно га је даље коментарисати у овом тренутку“, изјавио је портпарол Министарства одбране, наводи Ројтерс.
Лист „Сан“ је објавио да је преваранту, који се представио као свештеник и пријатељ капелана, дозвољено да уђе у касарну гардијске јединице која обезбеђује краљицу без показивања икаквих акредитива или идентификационих докумената и да је јео, пио и причао са војницима, наводи Ројтерс.
Краљица није била у Виндзору током инцидента који се догодио прошле среде, преноси Ројтерс, позивајући се на наводе листа „Сан“.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала