Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Вучић: Имам трему пред разговор са Шолцом

© STRAHINJA ACIMOVICПредседник Србије Александар Вучић
Председник Србије Александар Вучић - Sputnik Србија, 1920, 03.05.2022
Пратите нас
Председник Србије Александар Вучић рекао је да има трему пред сутрашњи састанак са немачким канцеларом Олафом Шолцом као и да не очекује лак разговор.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Вучић сутра путује у Берлин где ће се састати са канцеларом Шолцом, а на питање новинара шта очекује од сутрашњег састанка рекао је да се плаши тог разговора.

"То значи да ћу, ако ништа, на веома одговоран начин наступати. Свакако не очекујем лак разговор“, нагласио је Вучић у изјави новинарима у Александруполију, преноси Танјуг.

Шолц је у Берлин позвао Вучића и премијера привремених приштинских власти Аљбина Куртија, са којима ће обавити одвојене разговоре.
Разговорима ће, како је најављено у кабинету канцелара, присуствовати и изасланик ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирослав Лајчак.
 Александар Вучић - Sputnik Србија, 1920, 03.05.2022
СРБИЈА
Вучић: Изградња терминала за течни нафтни гас у Грчкој важна за цео регион
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала