- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Бајден током говора помешао Украјину и Русију /видео/

© AP Photo / Patrick SemanskyАмерички председник Џозеф Бајден
Амерички председник Џозеф Бајден - Sputnik Србија, 1920, 04.05.2022
Пратите нас
Американце је изнервирао нови лапсус америчког председника Џозефа Бајдена, који је овога пута помешао Русију и Украјину током наступа.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Током обиласка фабрике у Алабами, у којој се производе противтенковски ракетни комплекси „Џавелин“, Бајден је одржао говор и изјавио да САД „испоручују оружје Русији“.
„Чини се да ће се на овом жалосном тону окончати Бајденова политичка каријера“, написао је један од коментатора“, док је други приметио да се председник САД исправно изразио, јер „оружје није намењено за подршку Украјини, него за слабљење Русије“.
„Украјина се користи као и Авганистан за борбу против Совјетског Савеза. Сукоб се распирује не ради постизања конкретног циља, него за стварање бесконачне кризе“, био је један од закључака у коментарима.
Прошле седмице Бајден је објавио да је Конгресу САД упутио предлог да се издвоји додатних 33 милијарде долара за подршку Украјини у сферама одбране и безбедности, као и за хуманитарне потребе.
Џозеф Бајден - Sputnik Србија, 1920, 03.05.2022
СВЕТ
Бајден: Догађаји у Украјини прекретница у историји
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала