- Sputnik Србија, 1920
ЕКОНОМИЈА
Спутњик Економија прати најновије вести, анализе и извештаје из Русије, региона и света.

„Ер Србија“ обнавља флоту: Стижу још два авиона за регионалне летове /фото/

© AP Photo / Ted S. WarrenЕр Србија
Ер Србија - Sputnik Србија, 1920, 04.05.2022
Пратите нас
Два нова турбо-пропелерска авиона типа АТР 72-600 регистарских ознака YU-ALW и YU-ALX, требало би да стигну у Београд током маја и јуна, саопштила је „Ер Србија“.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Ова компанија наводи у саопштењу да ће поменуте авионе користити на регионалним летовима.
Изнајмљивањем нових авиона се, наводе даље, наставља подмлађивање регионалне флоте, које је започето у јануару, а биће завршено до краја године.
Из „Ер Србије“ напомињу да су нови авиони YU-ALW и YU-ALX произведени 2017. године, да су новији од осталих летелица у АТР флоти и да ће се њима летети на редовним линијама из Београда за Бањалуку, Бари, Беч, Букурешт, Болоњу, Љубљану, Подгорицу, Праг, Салцбург, Сарајево, Скопље, Софију, Солун, Тиват, Тирану, Трст и Загреб.
Такође и на сезонским линијама до Дубровника, Пуле, Сплита, Ријеке и Задра.
Новим авионима ће се летети и на редовној линији из Краљева за Истанбул и сезонским до Тивта и Солуна, као и на редовној линији из Ниша за Љубљану и сезонској до Атине.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала