- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Горан Шушљик: Говорећи о прошлости језиком Ћосићевих дела говоримо заправо о садашњости

© Фото : ПромоГоран Шушљик
Горан Шушљик - Sputnik Србија, 1920, 04.05.2022
Пратите нас
Зашто сматра да говорећи о прошлости језиком Ћосићевих дела говоримо заправо о садашњости – за „Орбиту културе“ објашњава глумац Горан Шушљик који за неколико дана почиње снимање серије „Време смрти“.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Шушљик открива и да ли је рачунао на овакав одјек серије, као и да ли га је делу великог писца привукла историја као трагедија наших политичких и идеолошких подела или једноставно историја коју сведоче судбине обичних људи са наших простора.
Орбита културе“ прати културне феномене и догађаје, ствараоце и личности који својим делом креирају савремену културну сцену у земљи и у свету.
У жељи да афирмише праве вредности, остаје верна сопственом слогану који гласи: „Када има културе, нико не примећује, а када је нема — примете сви“.
Спутњикову „Орбиту културе“ уређује Дејана Вуковић, а интервју са глумцем Гораном Шушљиком погледајте у среду у 21 сат.
Горан Шушљик: Говорећи о прошлости језиком Ћосићевих дела говоримо заправо о садашњости
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала