- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Црна Гора: Одложени сви локални избори до јесени

© Tanjug / ZORAN ZESTICИзбори у Никшићу
Избори у Никшићу - Sputnik Србија, 1920, 05.05.2022
Пратите нас
Скупштина Црне Горе је усвојила допуне Закона о локалној самоуправи, којима се одлажу избори у више црногорских општина.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

За разлог хитности ступања на снагу Закона даном објављивања у Службеном листу, гласало је 45 посланика, а 16 их је било против.
Амандман Милоша Конатара (УРА) постао је саставни дио Закона, а њиме је предвиђено да се избори одрже најкасније до 30. октобра. Раније је било дефинисано да се одрже 30. октобра.
Допунама предлога Закона тражи се одлагање избора у Пљевљима, Рожајама, Плаву, Тивту, Будви, Плужинама, Жабљаку, Бијелом Пољу, Шавнику, Бару, Даниловграду, Колашину, Главном граду Подгорици и у Скупштини Општине Голубовци – општине у оквиру Главног града.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала