- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Ђоковић открио шта су најгоре последице драме у Аустралији /видео/

© AP Photo / Manu FernandezНајбољи тенисер света Новак Ђоковић на конференцији за медије пред Мастерс Мадрид
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић на конференцији за медије пред Мастерс Мадрид - Sputnik Србија, 1920, 06.05.2022
Пратите нас
Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, после агоније који је преживео на почетку године у Аустралији и слабијих резултата у Дубаију и Монте Карлу, почео је у Београду и Мадриду да подиже форму. Он је у разговору за „Tennis Channel“ открио шта су највеће последице драме у Мелбурну.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Ђоковић је познат као искрен и емотиван, па је признао да је чак и потценио стање у којем се нашао на другом крају света, када је после 11 дана агоније депортован из Аустралије и није могао да учествује на Аустралијан опену, његовом омиљеном Гренд слем турниру.
„Пошто сам се вратио из Аустралије, морам да признам да сам мало потцењивао своје емоционално стање у којем сам се налазио. Помислио сам: 'Знаш, па ја сам ван Аустралије, то је оно што јесте. Десило се, шта се десило. Идемо даље'. Али онда сам у долазећим месецима осећао да су емоционални и ментални трагови онога што се тамо догодило и даље присутни“, признао је Новак.
Ђоковић ће од 14 часова против Пољака Хуберта Хуркача играти четвртфинални сусрет Мастерса у Мадриду, што је јасан показатељ да су ствари кренуле на боље, после раних елиминације у Дубаију и Мастерсу у Монте Карлу.
У Београду је стигао до финала, где је поражен од Руса Андреја Рубљова, а сада је у четвртфиналу, док би у потенцијалном полуфиналу могао на неког од Шпанаца јер се састају Рафаел Надал и Карлос Алкарас.
И јасно је да се Новак осврнуо на поменуте шокантне елиминације од Јиржија Веселог у Дубаију и Алехандра Давидовича Фокине у Кнежевини.
„У тим мечевима сам се осећао као да то нисам ја. Био сам нервознији него иначе и у дефанзивнијем режиму“, појаснио је српски ас.
Ипак, оно што свакако радује јесте чињеница да се Ђоковић вратио у победнички ритам, а како је додао, и емоције су сада балансиране и спреман је за изазове који су пред њим у сваком смислу.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 06.05.2022
СПОРТ
Спектакл у Мадриду: Ђоковић против Лајовићевог џелата, а онда двобој Надала и његовог наследника
Милијардер и оснивач Мајкрософта Бил Гејтс на Светском економском форуму 2013. године - Sputnik Србија, 1920, 05.05.2022
СПОРТ
Гејтс коментарисао Ђоковићев став о вакцинацији: Дивим му се, али волео бих да то промени
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала